Κλεισιμο
Αναζητηση
Filters

Ποιοι ειμαστε

Πίσω από το linen.gr είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 37 χρόνια εμπειρία στο χώρο των λευκών ειδών. Όχι μια πολυεθνική επιχείρηση, ούτε μια ανώνυμη εταιρία (ΑΕ).

Το linen.gr είναι μια επιχείρηση με ονοματεπώνυμο που

  • νοιάζεται να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς
  • και να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Θέλουμε να μείνετε ικανοποιημένοι με τις αγορές σας από το κατάστημά μας, γι’ αυτό και θα βρείτε μόνο τις καλύτερες και πιο ποιοτικές σειρές προϊόντων από κάθε brand. Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μη παραλάβετε ποτέ προϊόν που θα αποδειχθεί ελαττωματικό κατά την παραλαβή ή μετά το πρώτο πλύσιμο.

Έχουμε την εμπειρία να σας συμβουλεύσουμε για τις ποιότητες, τα μεγέθη, τι ταιριάζει στο χώρο, την περίστασή σας και τον προϋπολογισμό σας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις απορίες σας στο τηλέφωνο 210-9010712 και το email sales@linen.gr.

Θέλουμε να αισθάνεστε ότι μπορείτε να μας εμπιστευθείτε, γι’ αυτό και προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής στα προϊόντα μας! Εάν βρείτε χαμηλότερη τιμή, ενημερώστε μας και θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά. Στοιχηματίζουμε όμως ότι δε θα βρείτε, διότι στόχος μας είναι να έχουμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στα λευκά είδη.

Τέλος θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα να ακούσουμε τη γνώμη σας, θετική ή αρνητική. Είμαστε δεσμευμένοι στο ταξίδι μας για συνεχή βελτίωση, και τα σχόλιά σας είναι πολύτιμο εφόδιο για εμάς.

Το linen.gr είναι μια επιχείρηση ανθρώπινη, με πρόσωπο, και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα «Λωτός», στο Νέο Κόσμο, οδό Ρουμπέση 38, 11744.

 

Για το linen.gr

Τουλιάς Κωνσταντίνος