Κλεισιμο
Αναζητηση
Filters

Τροποι πληρωμης

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας στο linen.gr μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο της αρεσκείας σας:

 

1. Πιστωτική κάρτα

Είναι δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa, VisaElectron, Mastercard, Maestro, Diners, AmericanExpress όλων των τραπεζών καθώς και οι αντίστοιχες χρεωστικές & προπληρωμένες κάρτες. Για τη χρέωση της κάρτας, το linen.gr χρησιμοποιεί την πλατφόρμα e-Commerce της AlphaBank για απόλυτη προστασία του απορρήτου και της ασφάλειας των συναλλαγών.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο κρυπτογραφημένο περιβάλλον της AlphaBank, για να πληκτρολογήσετε τον αριθμό της κάρτας σας και να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Το linen.gr δεν ενημερώνεται ποτέ για τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

2. Αντικαταβολή

Επιλέγοντας τη μέθοδο της αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στη μεταφορική εταιρία κατά τη στιγμή της παράδοσης. Η δυνατότητα παρέχεται με μικρή επιβάρυνση 2,5€.

 

3. Τραπεζική κατάθεση

Για πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε καταθέστε το συνολικό ποσό της παραγγελίας (αξία προϊόντων και μεταφορικών) σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

  • IBAN ALPHABANK: GR5001401130113002002000959
  • IBAN ΕΘΝΙΚΗ: GR1901101530000015340221736
  • Δικαιούχος ΤΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αμέσως μετά την κατάθεση, στείλτε μας με email (sales@linen.gr) ή fax (210-9017105) το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό παραγγελίας, για να προχωρήσουμε με την εκτέλεση της παραγγελίας.

 

4. Paypal

Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής, ως τελευταίο βήμα της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Αμέσως μετά επιστρέφετε στο linen.gr για να ολοκληρωθεί η παραγγελία.

 

5. Πληρωμή στο κατάστημα

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Παρακαλούμε πριν την επίσκεψή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να επαληθεύσετε ότι έχουμε παραλάβει το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας σας.